Logopedie Direct - Utrecht

OVER LOGOPEDIE DIRECT

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

logopedie-en-fionatrie kwaliteitsregister-paramedici


MISSIE

Logopedie Direct wil de zorg bieden die bij u en/of uw kind past. Uw vraag is ons uitgangspunt. Wij spelen hierop in met onze expertise en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Samen kijken wij welke behandeling bij u past.

VISIE

Ieder mens is anders. Logopedie Direct wil door haar expertise hoogwaardige logopedische zorg bieden aan de cliënt. Door de persoonlijke en moderne manier van werken zorgen we ervoor dat u zich thuis voelt.

SAMEN KIJKEN WE WELKE BEHANDELING BIJ U PAST.

Logopedie Direct houdt de kwaliteit van de zorg hoog door scholing en aandacht. Wij zijn goed zichtbaar voor mogelijke cliënten en stralen professionaliteit en persoonlijkheid uit. We zijn ons bewust van de ontwikkelingen op de markt in de regio en herkennen kansen voor de praktijk om de positie in de markt te verstevigen.

 MET ANDERE WOORDEN: WIJ ZIJN ER VOOR U!

+ Lees verder... - Lees minder
  • 42 logopedisten
Adres & Contact
Amazonedreef 47
3563 CA Utrecht
Match Logopedie - Contact persoon

Interesse? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature of ons bedrijf? Neem dan contact op met mij via 088 118 49 61 of

Envelop
sluiten

Vul je emailadres in en wij sturen je direct een bericht zodra een nieuwe vacature beschikbaar voor je is

Alert voor:


Een moment geduld alstublieft...

sluiten

Meld je aan voor de laatste tips en advies die je gelijk in de praktijk kunt brengen.